Coaching

Het begrip “coach” stamt in vele Europese talen af van “coche”, wat koets betekent. Het werd ook gebruikt als werkwoord: mensen helpen in te stappen en het klaar maken van schepen voor vertrek.

Wij willen je graag helpen op jouw reis. Of het nu om persoonlijk leiderschap gaat, over functioneren in een team, of over levensvragen; je kunt bij ons zowel terecht voor inzicht gevende gesprekken als voor diepgaand zelfonderzoek.

De basis van onze aanpak ligt in de narratieve- en de waarderingspsychologie. Je bent het verhaal dat je over jezelf vertelt.

Je drijfveren en talenten vormen voor ons het uitgangspunt. We werken resultaatgericht, en combineren de gesprekken met bewezen ‘therapie’vormen op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Zoals de wetenschappelijk gevalideerde zelfkennismethode (zkm), voice dialogue, mindfulness, narratieve therapie, heartmath en Transactionele Analyse.

Het resultaat van onze coaching is dat je vanuit eigen kracht en inspiratie, in zorgvuldig contact met de belangrijkste personen in je leven, het vertrouwen gaat voelen om je eigen koers uit te zetten.

Interesse? Neem contact op met één van ons.