24 uur met Jeroen

Ik bied je tijd en ruimte in een programma dat ik, omdat ik je nog niet ken, “24 uur met Jeroen noem. Als je je inschrijft krijgt het automatisch ook jouw eigen naam. 24 uur met…. ?

Wat kan je verwachten?

Je stapt, samen met maximaal 6 anderen en met mij, in een tijd die vol is van mogelijkheid. De bedoeling is om stil te staan bij jezelf. Wie wordt geroepen als jouw naam klinkt, wat in jezelf toont zich? Tussen jou en jezelf, maar altijd via de weg naar de ander. Wij zijn immers relationele wezens die elkaar nodig hebben om tot onszelf te komen. In elke ontmoeting ontvouwt zich de mogelijkheid tot transformatie. Tijdens deze “24 uur met” vinden we samen uit waar ieder van ons staat in eigen leven, hoe we op kunnen laden, wat echt belangrijk is nu en hoe we elkaar steunen bij het maken van keuzes.

Waar en wanner

We beginnen om 18:00 uur en zeggen 24 uur later, om 18:00 uur, weer (voorlopig) gedag. De data zullen geprikt worden in overleg met de inschrijvers. Als je zin hebt in vrije ruimte en open tijd, of in open ruimte en vrije tijd, als je toe ben aan een moment van bezinning en als je je graag laaft aan een inspirerende omgeving, lekker eten en tijd voor je eigen naam, schrijf je hier in.