terug

“De wereld heeft mensen nodig die tot leven zijn gekomen.”

 Het omarmen van deze meerstemmigheid maakt teams sterk en levendig. Daarom werk ik met overtuiging aan het wakker maken van de eigenheid van medewerkers. Vanuit innerlijke waardigheid en vaardigheid kunnen zij de beste bijdrage leveren aan de organisatie.

Elisabeth

Partner

Elisabeth heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en begeleiden van trajecten rond persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling. Ze werkt graag voor opdrachtgevers die waarde hechten aan de persoonlijke en professionele groei van medewerkers. Als coach en counselor weet ze mensen snel te doorgronden en te ontklemmen. Met haar trainerservaring verbindt ze individuele leerlijnen aan het gezamenlijke organisatiedoel.

Elisabeth studeerde geschiedenis en psychologie aan de UvA. Ze is gecertificeerd ZKM-coach en volgde een yoga docentenopleiding. Naast haar werk bij Inclusi is ze als trainer, docent en supervisor verbonden aan de Baak, de Universiteit voor Humanistiek en de praktijkopleiding ZKM.

“Elisabeth is een bijzondere vrouw. Ze staat volkomen boven de materie. Met humor en met mooie, persoonlijke betrokkenheid bij elke deelnemer is ze een geweldige inspiratiebron. Ik heb heel veel aan haar gehad. Dank voor de oprechte zorg.”

“Elisabeth is gevoelig, intelligent en betrokken. Ze kan goed luisteren en confronteren. Op authentieke en bescheiden manier is ze aanwezig. Elisabeth’s inbreng levert altijd verrassende uitkomsten op die duidelijk doorwerken in de kwaliteit van ons werk.”