terug

“Onderkennen dat we soms maar wat aanklooien lucht op.”

 

We groeien al zoekend en stuntelend in de relatie met de ander. Omarm onvolmaaktheid zonder idealen te verliezen. Ga te rade bij anderen. Vind betekenis in de relaties die je opbouwt. Geniet van de verschillen. Denk vanuit verbondenheid. Dat geeft verbroedering en veerkracht!

 

Jeroen

Partner

Jeroen faciliteert groepen en teams in het voeren van oprechte gesprekken. Met zijn flair en lichtheid brengt hij mensen in beweging en weet hij onuitgesproken issues boven tafel te krijgen. Elkaar bevragen, prikkelen en aanspreken. Waar gaat het nu werkelijk over? Wat helpt nu? Wat is hier de bedoeling? Dat zijn vragen die hem aan het hart gaan. Jeroen brengt diepte in de dagelijkse dingen.

Jeroen is (team)coach en interim-manager. Na zijn studie Organisatiesociologie in Leiden bekleedde hij diverse leidinggevende functies bij Ahold. Sinds 2003 is Jeroen werkzaam als coach, mediator, intervisiebegeleider en docent aan de SSR, het opleidingsinstituut voor rechters en officieren van justitie.

Jeroen meent het. Ik kom heel veel trainers en coaches die een mooi verhaal houden. Bij Jeroen gebeurt er iets, omdat hij gewoon geen bullshit verkoopt. Eerlijk, persoonlijk en confronterend, zo typeer ik hem.

Jeroen maakt moeilijke of spannende thema’s bespreekbaar. Met humor en relativering opent hij een ruimte waar je makkelijk binnenstapt om het over het echte verhaal te hebben. Mensen voelen zich veilig en uitgenodigd.

Jeroen zal nooit uitstralen dat hij het allemaal wel weet. Zijn vrolijke nieuwsgierigheid maakt dat je je vrijer gaat voelen. Juist het feit dat een probleem niet meteen opgelost hoeft te worden, geeft ~ paradoxaal genoeg ~ ruimte voor verandering.