Verdieping Ken je Kracht

 
Schrijf je in

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor oud deelnemers aan Ken je Kracht maar het is ook mogelijk om vrij in te stromen. Het is een training die gericht is op het integreren, verdiepen en het zetten van vervolgstappen in je persoonlijke ontwikkeling.  De training richt zich onder andere op het ontmaskeren van je innerlijke criticus, omgaan met tegenkrachten in contact en het doorbreken van gewoontepatronen.

Het programma

Het programma duurt twee dagen waarbij we starten om 900 en eindigen de volgende dag rond 1700. Dit is inclusief een avondprogramma dus in totaal 5 dagdelen.

De volgende thema’s zullen in ieder geval aan bod komen. Daarnaast is er ook ruimte voor vragen en het inbrengen van thema’s.

Innerlijke criticus

Hoe ga je om met de kritische stem in jezelf, ook wel de innerlijke criticus of superego genoemd. Deze wil nog al eens in de weg zitten wanneer we onszelf willen ontwikkelen. Waar komt deze vandaan en hoe leer je jezelf ertoe te verhouden?

Tegenkrachten

Hoe verhoud jouw kracht zich tot krachten van anderen die je elke dag tegenkomt.  Lukt het om en bij jezelf en in verbinding met de ander te zijn? Met welke bril kijk je naar tegenkrachten en kun je je vanuit mildheid en vrijheid ten opzichte van de ander verhouden?

Innerlijke afstemming

Veel deelnemers ontdekken tijdens Ken je Kracht wat waarnemings-oefeningen en mediteren voor ze kunnen betekenen. Het is soms zoeken hoe dit in je eentje te blijven onderhouden en verdiepen. Daarom zullen we tijdens deze tweedaagse opnieuw voeding en inzichten aanreiken die helpen om dieper verbinding te maken met jezelf en hoe dit duurzaam in je leven in te bouwen.

Investering

De kosten voor deelname aan het programma van vijf dagdelen bedragen € 595,- per deelnemer.  Het kloosterhotel vraagt € 214,- per deelnemer voor accommodatie en verblijfskosten.

De trainers

Inschrijven

“Een doeltreffende training, waarin aan het einde alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Wat de training zo bijzonder maakte waren de met zorg uitgekozen gasten en onderwerpen. De trainer wist met aandacht, rust, interesse en kennis het beste in ons naar boven te halen.”
R. Ernst

KLM

“Ken je Kracht is voor mij een keerpunt in mijn leven.”

D. Schellenkens

Waterschap de Dommel

“Vernuftig in elkaar gestoken programma: Volledig vertrouwen, tot de kern, ontluisterend mooie momenten en nieuwe ervaringen. Vanuit lichaam, gevoel en denken een rugzak vol handvatten meegekregen om het leven met nog meer kracht tegemoet te treden: Training van mijn leven.”
B. Eshuis

ILT

De locatie

Kloosterhotel ZIN is onze thuisbasis. Het biedt de ideale inbedding voor onze programma’s. In de gastvrije en bezinnende sfeer van het klooster kunnen deelnemers onthaasten, ontdekken en ontmoeten. Het landgoed is een groene oase. Het gebouw zit vol met verhalen. De prachtige kunst verruimt de geest. Het eten uit de 100% biologische keuken is overheerlijk. Het huishouden wordt grotendeels verzorgd door werkers met een verstandelijke beperking. Laat je verrassen. Voel je thuis.