terug

“Het is veel simpeler, je bent er veel dichterbij dan je denkt…”

 

Voor organisaties van de toekomst wordt het werken vanuit ‘primair weten’ en ‘puur bewustzijn’ uiterst relevant. Niet louter omdat het meer resultaat oplevert, maar omdat dit onlosmakelijk verbonden is met wie we als mens ten diepste zijn.

 

 

Roy

Partner

In zijn trainingen, teamcoaching en persoonlijke begeleiding dringt Roy snel door tot de kern van de zaak. Vanuit rust gaat hij in gesprek om tot helder inzicht te komen. Zijn aanpak brengt mensen weer in contact met hun authentieke kracht en tussen collega’s ontstaat wezenlijke verbinding, zodat de krachten gebundeld kunnen worden.

Vanuit Roy’s bedrijfskundige achtergrond en ervaring in socio-technische organisatieverandering begrijpt hij de taal van het bedrijfsleven. Roy studeerde Bedrijfswetenschappen in Nijmegen. Hij is gediplomeerd team- en essentiecoach en opgeleid in Deep Democracy. Zijn jarenlange innerlijke scholing maakt hem een ervaren meditatieleraar.

Roy doet niet aan symptoombestrijding, hij gaat naar de wortel, naar de essentie van een vraagstuk. Niet werken vanuit de harkjes, maar vanuit het hart. Dat is waar Roy voor staat. Zijn aanpak is integer en respectvol en daarom krijgt hij mensen mee.

Roy belichaamt wat hij uitdraagt. Hij weet heel goed aan te sluiten bij de vraagstukken die binnen onze organisatie leven. Diepgang in zijn manier van werken combineert hij met een praktische vertaalslag naar de praktijk van alledag. Wat ik in hem bewonder is dat hij in alle bescheidenheid heel veel bereikt.

Roy geeft haarscherpe feedback die de spijker op zijn kop slaat. Dit vanuit respect en empathie voor de deelnemer. Fijne trainer!